Perez: Nije bilo ponude iz Kine za Ronalda

Predsjednik Reala demantovao špekulacije

Perez: Nije bilo ponude iz Kine za Ronalda

Real Madrid nije dobio zvaničnu ponudu iz Kine za Cristiana Ronalda, rekao je danas Florentino Perez koji nije isključio opciju da je bilo kontakta sa jednim od njegovih saradnika.

Portugalski agent Jorge Mendes nedavno je rekao da je Cristiano Ronaldo meta jednog neimenovanog kineskog kluba te da je je ponuda za Real teška čak 300 miliona eura, a Ronaldo bi po sezoni zarađivao gotovo nestvarnih 100 miliona eura.

Ipak, Florentino Perez je odlučio da demantuje ove navode.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real Madrid nije primio nijednu ponudu. Moguće je da se nešto dešavalo jer su za Ronalda bili zainteresovani mnogi timovi, ali nama nije stigla ponuda", rekao je Perez.

Podsjetimo da je Ronaldo nedavno produžio ugovor sa Realom do ljeta 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi