Oglasio se Soudani

Pomalo smiješna poruka Dinamovog 'glumca iz Vinkovaca'

Dinamo je u nedjelju savladao Cibaliju u Vinkovcima rezultatom 2:1, a pobjedonosni gol postigao je Armin Hodžić u 90. minuti iz nepostojećeg penala.

Glavni sudac utakmice Damir Batinić nasjeo je na prevaru Hillela Soudanija, koji je odglumio kontakt u šesnaestercu Cibalije nakon kojeg je pokazano na bijelu tačku.

Svi akteri ove sramote su danima top tema u Hrvatskoj i zasluženo su na meti svih onih kojim je dosta lakrdije u hrvatskom fudbalu, a neki iz tabora Dinama se očito ničega ne stide.

Tako je Dinamov 'glumac iz Vinkovaca' Soudani na Twitteru objavio jednu fotografiju na kojoj piše: "Napravite svoje neprijatelje ljubomornim, roditeljima ponosnim a sebe sretnim".

Potražite više informacija na temu HNL:

Međutim, kada znamo na šta se odnosi njegova poruka, ne možemo a da ne prokomentarišemo da ona izgleda pomalo smiješno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.