Svi se smiju odluci sudije, ali Hodžić tvrdi: Bio je penal!

Hodžić smatra da je ispravno dosuđen penal

Svi se smiju odluci sudije, ali Hodžić tvrdi: Bio je penal!

Midhat Šljivak

Armin Hodžić jučer je s dva pogotka donio zagrebačkom Dinamu trijumf protiv Cibalije u Vinkovcima.

Međutim, njegov drugi gol kojeg je u 90. minuti postigao s bijele tačke bio je veoma kontroverzan. Čitav svijet se nasmijao nakon odluke sudije da dosudi kazneni udarac, ali Hodžić je mišljenja da je odluka ispravna.

"Da, bio je penal", rekao je Hodžić za Sportske novosti, te je komentarisao ostatak meča.

"Drago mi je kada zabijem gol. Mislim da smo trebali riješiti utakmicu u prvom poluvremenu, ali vjerujem da ćemo biti u narednom periodu sve bolji. Teren je bio malo loš, ali ne treba tu tražiti alibi", istakao je Hodžić nakon meča u Vinkovcima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bh. napadač je ove sezone postigao pet pogotka u 11 nastupa za Dinamo, od čega je tri gola zabio u dvije utakmice u proljetnom dijelu sezone.

Vidi video!
Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi