FOTO: EPA

Poziv za Gibraltar i Albaniju

Dinamo potvrdio: Hodžić i Gojak dobili poziv Baždarevića

Dinamo je na zvaničnoj stranici saopštio da su Armin Hodžić i Amer Gojak dobili poziv u reprezentaciju BiH. 

Krajem ovog mjeseca reprezentacija BiH će odigrati dvije utakmice koje će selektoru Baždareviću poslužiti kao idealna prilika da isproba nove igrače, a uz Armina Hodžića iz redova Dinama na spisku će se naći i Amer Gojak. 

"Armin Hodžić i Amer Gojak pozvani su u reprezentaciju BiH za utakmice protiv Gibraltara i Albanije", potvrdio je Dinamo na zvaničnim stranicama. 

Gojaku ovo je ujedno prvi poziv u "A" reprezentaciju BiH. Ove sezone on se ustalio u prvom timu zagrebačkog kluba, pretežno igra u prvoj postavi, a navijači Dinama i mediji u susjedstvu su puni riječi hvale za njegove nastupe.

Prva utakmica reprezentacije BiH u ovom mjesecu bit će odigrana 25. marta protiv Gibraltara u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, dok je tri dana kasnije na rasporedu duel sa Albanijom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.