Hodžić: Ja ću se uvijek boriti za reprezentaciju

Bh. reprezentativac za SportSport.ba

Hodžić: Ja ću se uvijek boriti za reprezentaciju

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je osvojila Kirin Kup u Japanu.

Naša reprezetacija u današnjoj finalnoj utakmici bila je bolja od Japana sa 2:1 nakon preokreta. Oba gola za naš tim postigao je Milan Đurić, a treba reći da su svi igrači ostavili srce na terenu.

Navijači su posebno oduševljeni igrom i zalaganjem napadača Dinama iz Zagreba, Armina Hodžića. On je u Đurića danas činio okosnicu napada bh. reprezentacije.

"Sretan sam i drago mi je zbog svih igrača i stručnog štaba što smo na kraju osvojili ovaj trofej. Ovo je bila prava finalna utakmica. Ja ću se uvijek boriti za reprezentaciju, imam nešto drugačiju ulogu na terenu, ali to mi ne smeta jer ću uvijek dati maksimum. Pokazao sam da mogu igrati na više pozicija", kazao je za SportSport.ba Armin Hodžić, te dodao:

"Osjećaj osvajanja ovog trofeja je neopisiv. Pokazali smo zajedništvo, ovo je naše prvo zajedničko takmičenje i osvojili smo ga. Presretan sam".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi