Poznati sastavi obje ekipe

Spektakl u Napulju može početi

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija večeras na domaćem terenu igraju protiv Real Madrida u okviru revanš utakmice osmine finala Lige prvaka.

Real Madrid je u prvoj utakmici na Santiago Bernabeu slavio sa ubjedljivih 3:1, te će večeras Napolitancima biti potrebno malo čudo da se plasiraju dalje. Do početka utakmice ostalo je nešto manje od sat vremena, a Sarri i Zidane su saopštili početne sastave.

Napoli će kao što je i najavljeno od prve minute igrati dosta ofanzivno jer nemaju šta izgubiti, dok francuski stručnjak nije mnogo mijenjao sastav kraljevskog kluba. Ono što je sigurno jeste da nas večeras u Napulju očekuje paklena atmosfera, ali nadamo se i spektakularna utakmica.

Napoli: Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Diawara, Hamšik, Callejon, Insigne, Mertens.

Real Madrid: Navas, Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal, Kroos, Casemiro, Modrić, Bale, Ronaldo, Benzema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.