Realovi igrači su imali tešku noć u Napulju

Nisu se baš naspavali

Realovi igrači su imali tešku noć u Napulju

Edmir Škorić

Napoli večeras na San Paolu ide po čudo, po četvrtfinale Lige prvaka nakon što je u prvom meču s 3:1 poražen od Real Madrida.

Kraljevi iz prvog susreta imaju prednost od 3:1, ali u Napulju su svi na nogama i vjeruju večeras u veličanstvenu noć svojih ljubimaca.

Navijači Napolija na sve načine žele otežati gostima iz Madrida, pa se ispred hotela u kojem su smješteni igrači Reala čitavu noć čula pjesma.

Upravo zbog toga je Zinedine Zidane odlučio da se ne održi jutarnji trening Reala, koji je ipak favorit u večerašnjem duelu, no Napolitanci nisu odustali od četvrtfinala. Nadaju se da će Kraljevi biti nenaspavani, da će možda baš to presuditi u korist Napolija.

Podsjećamo da su jučer igrači Reala također imali paklen doček po dolaksu na jug Italije. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi