Beća mijenja Raguža

Čapljina dobila novog šefa stručnog štaba

Uprava federalnog prvoligaša Čapljine za novog šefa stručnog štaba je imenovala Damira Beću. 

Tim koji zauzima 13. poziciju u Prvoj ligi FBiH je početkom sedmice ostao bez trenera nakon što je poslije poraza od Bosne ostavku podnio Tomislav Raguž, a potraga za njegovim nasljednikom nije dugo trajala. 

U Čašljini su odlučili za novog trenera imenovati Damira Beću, koji je posljednji angažman imao u Goraždu. Još je vodio Radnik iz Hadžića, Turbinu, SAŠK Napredak... 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Do kraja sezone Čapljina će voditi grčevitu borbu za opstanak u Prvoj ligi FBiH. Naredno kolo za ovaj tim donosi teško gostovanje u Gradačcu kod Zvijezde. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.