Najviše fudbalera Reala

Ozil izabrao najboljih 11 s kojima je igrao

Njemački fudbaler Mesut Ozil sastavio je najbolji tim od igrača s kojima je igrao tokom karijere.

Ozil je u karijeri igrao za klubove poput Schalkea, Real Madrida, a sada je u Arsenalu, tako da je igrao sa mnogo velikih zvijezda i izbor mu nije bio lak.

Po njegovom odabiru se vidi da još uvijek itekako cijeni nekadašnje saigrače iz Real Madrida koje je naprosto morao uvrstiti u svoj tim. Osim petorice fudbalera Reala, tu su i njegovi saigrači iz Arsenala, ali i iz reprezentacije Njemačke.

Ozilov izbor: Neuer (Bayern), Bellerin (Arsenal), Marcelo (Real Madrid), Ramos (Real Madrid), Boateng (Bayern Minhen), Gundogan (Manchester City), Ozil (Arsenal), Modrić (Real Madrid), Sanchez (Arsenal), Ronaldo (Real Madrid), Benzema (Real Madrid).

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.