Zrinjski savladao Mladost

Todorović: Bodovi su najvažniji, vratili smo samopouzdanje

M. Maksimović

Ognjen Todorović igra u dobroj formi na početku proljetnog dijela sezone. 

Napadač Zrinjskog zapažen je bio i na subotnjem gostovanju u Doboju kod Kaknja gdje je Zrinjski uspio ostvariti trijumf i popraviti raspoloženje nakon poraza od Širokog Brijega u Kupu.

“Pobjeda i tri boda su najvažniji. Važno je također da smo vratili samopouzdanje. Vidjelo se htijenje kod svih igrača, borili smo i ostvarili zasluženu pobjedu“, izjavio je Todorović.

Uvjeren je da Zrinjski bez obzira na poraz u prvom susretu četvrtfinala može proći u polufinale Kupa BiH.

“Nadamo se plasmanu u polufinale. Igramo dobro, srijeda je bila loš dan i ja sam uvjeren da uz pomoć navijača kojih će sigurno biti velii broj možemo eliminisati Široki Brijeg. Imamo širok kadar, u dobroj smo formi i idemo dalje na svim frontovima“, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.