Zrinjski u Kaknju slavio novu pobjedu i ostao na vrhu

Zrinjski u Kaknju slavio novu pobjedu i ostao na vrhu

Edmir Škorić

Vodeća ekipa Premijer lige, HŠ Zrinjski, nastavila je nizati pobjede u prvenstvu.

Činilo se da je Zrinjski pao u malu krizu nakon 2:0 domaćeg poraza od Širokog u Kupu, ali izabranici Barbarića već su danas u Kaknju kod nezgodne ekipe Mladosti upisali pobjed.

ako je Mladost jedna od najnezgodnijih ekipa ove sezone u Premijer ligi, Plemići su uspjeli da nakon 90 minuta proslave 13. prvenstvenu pobjedu, te i dalje imaju dva boda više od Sarajeva.

Gol odluke postigao je Oliver Petrak u desetoj minuti. Iako su domaći u prvom dijelu imali dva dobra pokušaja, nisu uspjeli doći do izjednačenja.

Nastavak doosi dosta borbenu igru, Mladost je do kraja nastojala da se izvuče, ali ostala je ipak bez bodova u duelu sa trenutno vodećom ekipom bh. prvenstva.

Premijer liga BiH, 21. kolo:

Mladost - Zrinjski 0:1 (Petrak 10)

Mladost: Velić, Gačan, Laštro, Aganspahić, Kuzmanović, Šišić, Rizvanović, Šećerović, Brkić, Ramović, Isaković.

Zrinjski: Pirić, Blaić, Graovac, Tomić, Lučić, Todorović, Mešanović, Jamak, Petrak, Jakovljević, Bilbija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi