Tomić: Ligu za prvaka želimo dočekati s dvije pobjede

Zrinjski gostuje kod Mladosti

Tomić: Ligu za prvaka želimo dočekati s dvije pobjede

M. Maksimović

Gorak okus poraza od Širokog Brijega u srijedu tim Zrinjskog pokušat će isprati na današnjem gostovanju kod Mladosti u Doboju kod Kaknja. 

Jedan od najboljih igrača, Tomislav Tomić očekuje dobru igru i pozitivan rezultat. 

“Mladost je kvalitetan tim dobro vođen od strane gospodina Musemića koji poznaje Premier ligu. Oni su pred današnji susret rastrećeni, ne mogu ispasti, a ne mogu ni u Ligu za prvaka, a ta njihova rasterećenost odvela ih je do trijumfa nad Slobodom kada su igrali jako dobro, dok su na Grbavici izgubili, a prema prikazanom bili ravnopravan protivnik. Mi moramo gledati sebe, moramo skupiti glave, probati pobijediti i podignuti samopouzdanje. Imamo još posljednju utakmicu protiv Metalleghea i želja je da s dvije pobjede mirno uđemo u Ligu za prvaka“, rekao je.

Zbog povrede danas u timu neće biti Tonćija Kukoča, dok je zbog tri žuta kartona odsutan kapiten Pero Stojkić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi