Foto: EPA

Ponuda Bavaraca

Ancelotti želi Jamesa u Bayernu

Midhat Šljivak

Kako se sezona bliži kraju ponovo se počelo s pričama o odlasku Jamesa Rodrigueza iz madridskog Reala.

Iako je Kolumbijac u nekoliko navrata odbijao mogućnost da napusti redove Kraljeva, čini se kako bi ovog puta mogao razmisliti. 

Kako navodi španska Marca, trener Bayerna Carlo Ancelotti zainteresovan je za usluge sjajnog fudbalera i njegovo dovođenje je postavio kao prioritet za naredno ljeto.

James se tokom zime povezivao s velikim brojem klubova. Govorilo se o Juventusu, Manchester Unitedu i Chelseaju, ali konkretnih ponuda nije bilo i on je ostao dio Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, ponovo tinjaju priče kako bi Rodriguez nakon tri sezone mogao napustiti Santiago Bernabeu, a Bayern nije nimalo loš izbor za njegovu budućnost.

Ove sezone 25-godišnji Kolumbijac je nastupio u 23 meča za Real, a postigao je pet golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.