James će produžiti ugovor, ali samo pod jednim uslovom

Kolumbijac želi da Isco ide

James će produžiti ugovor, ali samo pod jednim uslovom

Endin Čaušević

Već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da James Rodriguez na kraju ove sezone želi napustiti Real Madrid.

James je već neko vrijeme nezadovoljan minutažom koju ima u kraljevskom klubu, te je prije nekoliko mjeseci da najavio da bi na kraju ove sezone mogao napustiti Stamford Bridge. Ipak, čini se da je kolumbijski fudbaler u posljednje vrijeme promijenio ploču.

Naime, španski AS prenosi danas da je James poručio čelnicima Reala da je spreman produžiti svoj ugovor s ovim klubom koji ističe na ljeto 2020. godine. Ipak, isti mediji navodi da je James dao uslov Realu koji moraju ispuniti da on potpiše novi ugovor.

Navodno, Kolumbijac je rekao Florentinu Perezu da će produžiti ugovor s kraljevskim klubom samo u slučaju da Isco napusti Real Madrid. Ugovor Isca s Realom ističe naredne godine, te je izvjesno da će već na ljeto promijeniti sredinu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije