Foto: EPA

Nemoguća misija, ili?

Chelsea na ljeto kreće po Sergija Ramosa

Brojni ugledni španski i britanski mediji donose vijest da će na adresu Real Madrida uskoro stići zvanična ponuda za Sergija Ramosa.

Za usluge sjajnog stopera zainteresovan je Chelsea, koji je navodno krenuo u misiju njegovog dovođenja na Stamford Bridge.

Živa legenda Chelseaja John Terry se na kraju sezone oprašta od kluba, a Ramos se čini idealnom opcijom za njegovog nasljednika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kapiten Reala igra fantastičnu sezonu i teško je vjerovati da bi ga Zidane pustio da ide, ali ništa nije nemoguće ukoliko za njega stigne ponuda koja se ne može odbiti.

Sergio Ramos (30) je u ovoj sezoni postigao čak deset golova za Real Madrid na 29 utakmica u svim takmičenjima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.