Ovo se rijetko viđa

Mourinho završio meč u Middlesbroughu u "ludoj" formaciji

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda jučer su na gostovanju savladali Middlesbrough sa 3:1 u okviru 29. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli su prije reprezentativne pauze uspjeli upisati nov tri boda i doći na peto mjesto Premiershipa. Gosti su jučer slavili golovima Fellainija, Lingarda i Valencije, te su pokazali da ne zavise toliko puno od Zlatana Ibrahimovića koji je još uvijek suspendovan.

No, ono što se našlo u centru pažnje engleskih medija nakon utakmice jeste "luda" formacija Josea Mourinha u samomo finišu utakmice. United je posljednjih dvadesetak minuta igrao u formaciji 7-2-1, što se zaista rijetko viđa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.