Ferguson ponovo predvodi Manchester United
Foto: EPA

Legendarni trener još jednu utakmicu na Old Traffordu

Ferguson ponovo predvodi Manchester United

Legendarni Sir Alex Ferguson vratiće se na klupu Manchester Uniteda, ali samo na jednu utakmicu.

Naime, radi se o humanitarnoj utakmici od koje će svi ostvareni prihodi biti namijenjeni fondaciji Michaela Carricka. Utakmica će biti odigrana na Old Traffordu 4. juna ove godine, a snage će odmjeriti Manchester United 2008 i Michael Carrick All Stars.

Ovom humanitarnom susretu odazvalo se mnnogo velikih imena, većinom bivših Unitedovih igrača, ali i još nekoliko legendi Premijer lige.

Ekipu All Stars sa klupe će predvoditi još jedna legenda engleskog fudbala Harry Redknapp dok su u ekipi, za sada, sigurno Steven Gerard, Frank Lampard i Michael Owen.

Sa mjesta na kojem smo ga navikli gledati, ekipu Manchester Uniteda vodit će veliki Alex Ferguson, a u njegovoj ekipi će se, između ostalih, naći Edwin van der Sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes i Ryan Giggs. Neke od špekulacija govore da bi na utakmici trebao nastupiti i Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedno je sigurno gledatelje na Old Traffordu očekuje pravi spektakl.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije