United prati mladog napadača

Mourinho spreman da plati 95 miliona funti za Mbappea

E. Škorić

Talentovani napadač Monaca Klyian Mbappe mogao bi dobiti šansu da zaigra u Manchester Unitedu.

Mbappe je postigao svoj 18. i 19. pogodak za Monaco u 3:0 pobjedi nad Caenom u nedjelju, a u Fracnuskoj je u posljednjih 12 mečeva postigao čak 14 golova i trenutno je u žiži nogometne javnosti zbog svojih nevjerovatnih partija.

Manchester United, Arsenal, Real Madrid i Barcelona prate Mbappea, a čini se da su na Old Traffordu zasad najspremniji da dovedu francuskog golgetera.

Jose Mourinho, prema pisanju medija u Engleskoj, planira na ljeto potrošiti 95 miliona funti za Mbappea, koji bi postao i jedan od najplaćenijih igrača Crvenih vragova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Obzirom na Mbappeove kvalitete i činjenicu da ima samo 18 godina, vodit će se sasvim sigurno luda trka za njegov potpis.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.