Portugalac otkrio

Samantha je tajno Ronaldovo oružje

Malo je poznato da je za formu Cristiana Ronalda velikim dijelom zaslužna Samantha Clayton.

Ronaldo je poznat po strasti za fitnesom. Obavljanje dugih i intenzivnih rutina su dio njegove svakodnevnosti, a rezultati i izgled govore sami za sebe. 

Ključnu ulogu u održavanju njegove forme ima 37-godišnja stručnjakinja za fitness Samantha Clayton. Radi se o bivšoj olimpijki koja je pod zastavom Velike Britanije trčala na 200 i 4x100 metara na Olimpijskim igrama u Sydneyu. 

Portugalac je na društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako sa Samanthom radi na svojoj brzini i eksplozivnosti, a uzimajući u ozbir rezultate koje je ona svojevremeno ostvarila, svakako da ima od koga učiti. 

Nakon odlaska u sprintersku mirovinu Samatha s još nekoliko vrhunskih sportista radi na njihovoj brzini, prehrani...

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.