15 stvari o Ronaldu koje vjerovatno niste znali
Foto: EPA

Sve kontroverze iz Ronaldovog života

15 stvari o Ronaldu koje vjerovatno niste znali

Mnogi Cristiana Ronalda posmatraju samo kao fantastičnog fudbalera i sportistu. Njegove nevjerovatne vještine, driblinzi i brzina već godinama zaokupljaju pažnju fudbalske publike.

Međutim, kada se govori o Ronaldu, on je puno više od običnog igrača. Mali prozor u njegov privatni život, Ronaldo nam je otvorio, nakon premijere novog filma, "Ronaldo", o njegovom životu.

Ronaldov privatni život, prikazan u filmu samo je vrh ledenog brijega. Jednostavno postoji nešto veoma čudno u vezi ovog fantastičnog fudbalera. Teško je precizirati, šta je to jedinstveno i pomalo čudno kod Ronalda, ali nešto takvo zasigurno postoji.

Mnogi smatraju da je dokumentarni film pokazao koliko je usamljen i prazan njegov život. Ali uzmemo li u obzir sve kontroverze u koje je bio upleten tokom godina, sigurno se može zaključiti da je Ronaldo puno više od običnog fudbalera.

1/16 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije