Cristiano Ronaldo sinoć "ispalio" Evu Longoriju

Nije se pojavio na humanitarnoj večeri

Cristiano Ronaldo sinoć "ispalio" Evu Longoriju

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo danas se ponovo našao u centru pažnje medija u Španiji, ali ne zbog fudbala.

Naime, sinoć je u Madridu održana humanitarna večer Global Gift Gala koju je vodila poznata američka glumica Eva Longoria. Ova večer se sedmicama najavljivala širom Španije, a na plakatima zajedno sa Evom bio je Cristiano Ronaldo.

Portugalac je trebao sa američkom glumicom da bude glavna ličnost na sinoćnjem događaju, ali se to nije desilo. Kako pišu španski mediji Ronaldo je "ispalio" Evu jer se uopšte nije pojavio na Global Gift Gali.

Eva je pozirala sama pred fotografima koji su nestrpljivo čekali da se pojavi Ronaldo. Ipak, fudbaler Real Madrida je očito imao druge planove, te je ova humanitarna večer prošla bez njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi