Povratak u bivši tim

Blind se transferom vraća u surovu realnost?

Holandski fudbaler Daley Blind mogao bi na kraju ove sezone napustiti Manchester United.

Blind je fudbaler kojeg navijači kluba sa Old Trafforda baš i ne cijene previše jer ga smatraju za jednu od slabijih karika u timu, a čini se kako bi se on na kraju sezone mogao vratiti u ekipu Ajaxa.

Upravo iz Ajaxa je ovaj 27-godišnji fudbaler na ljeto 2014. godine stigao u Manchester United, ali se na Teatru snova baš i nije proslavio. Blinda ugovor za United veže na još jednu sezonu i u Ajaxu smatraju da bi upravo ta činjenica mogla da im olakša posao kada je u pitanju dovođenje ovog igrača jer cijena vjerovatno neće biti prevelika.

Blind je ove sezone odigrao 18 mečeva za Manchester United u Premiershipu te je postigao jedan gol uz dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.