Trener Sloge nakon pobjede nad ekipom GOŠK-a

Bašić: Ovo je naša najbolja utakmica u prvenstvu

Emir Dindić

U okviru 22.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Simin Hanu su se sastale domaća ekipa Sloge i GOŠK iz Gabele. Na kraju su domaći fudbaleri slavili su  pobjedu rezultatom 2:0 i upisali nove bodove na svoj konto. 

Trener domaće ekipe Nermin Bašić bio je izuzetno zadovoljan nakon još jedne pobjede njegovog tima. 

"Ovo je naša najbolja utakmica u prvenstvu. Prvo poluvrijeme imali smo sedam izuzetno sjajnih prilika, te smo vodili zasluženo  1:0 na poluvremenu. U drugom poluvremenu postigli smo i drugi gol, te sa ovim rezultatom u drugom dijelu prvenstva smo najbolja ekipa. Čestitam svojim igračima na zalaganju, a želimo da nastavimo pobjednički niz i u nastavku prvenstva.", zaključio je Bašić. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.