Nova pobjeda tima iz Gračanice

Rezervista Kalesić junak Bratstva na Koševu

Samir Mlaćo

U 22. kolu Prve lige Federacije danas su snage na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" odmjerili Bosna Sema i Bratstvo, a gosti su slavili sa 2:0, te Bosnu ostavili u veoma teškoj situaciji kada je tabela u pitanju.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a u 77. minuti domaći su imali veliku priliku da dođu u vodstvo. Ipak, Nedim Oglečevac sa 11. metara nije bio precizan, a zatim su gosti postigli dva brza pogotka i došli do tri boda.

Oba su djelo mladog rezerviste Dine Kalesića koji je pogodio mrežu Sakiba Brezičanina u 89. minuti, te drugoj minuti sudijske nadoknade.

Bosna Sema se nakon 22. odigrana kola nalazi na predposljednjem mjestu sa samo 22 osvojena boda, dok je Bratstvo šestoplasirano sa 34.

Prva liga Federacije, 22. kolo:

FK Bosna Sema - NK Bratstvo 0:2 (0:0)

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Bosna Sema: Brezičanin, Burnić, Alihodžić, Muharemović, Oglečevac, Handžić, Ćatić, Kadrić, Fejzić, Dudo, Imamović.

FK Bratstvo: Divković, Hasić, Salkić, Šuša, Jaganjac, Mulahusejnović, Selamović, Kahrimanović, Stjepanović, Mujkić, Delić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.