Oglečevac: Bratstvo moramo pobijediti

Ofanzivac Bosna Seme za SportSport.ba

Oglečevac: Bratstvo moramo pobijediti

S. Mlaćo

Tek na 15. mjestu nalaze se nogometaši Bosna Seme nakon 21. odigranog kola u Prvoj ligi Federacije.

Bosna ima samo 22 osvojena boda i do kraja sezone slijedi joj grčevita borba za opstanak. Svaka naredne utakmica za tim iz Sarajeva je od velikog značaja, a već sutra na stadion "Asim Ferhatović-Hase" gostuje Bratstvo iz Gračanice.

Iako Bratstvo zauzima sedmo mjesto, ofanzivac Bosna Seme Nedim Oglečavac (26) zna da je njegovom timu u igri samo pobjeda.

"Ekipu Bratstva respektujemo i poštujemo, ali smo u grčevitoj brobi za opstanak tako da izgovora nema. Moramo pobijediti ako želimo da ostanemo u ligi", jasan je bio Oglečevac koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao pet pogodaka i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

I pored teške situacije u ovom klubu vjeruju da će i naredne sezone biti članovi Prve lige Federacije.

"Mislim da ova ekipa ima kvalitet za opstanak u Prvoj ligi Federacije. Samo zajedničkim zalaganjem možemo ostvariti taj cilj", kazao je za SportSport.ba Nedim Oglečevac, član FK Bosna Sema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije