Foto: EPA

Potpisaće za United?

Slijedi velika izdaja Joea Harta?

Midhat Šljivak

Joe Hart bio je prinuđen napustiti Manchester City na početku ove sezone.

Dolaskom Pepa Guardiole na klupu i Claudija Brava na gol, Hart je praktički otjeran s Etihada, a ovu sezonu je posuđen ekipi Torina.

Kako je postalo izvjesno da torinski tim nema novca za njegov otkup od Uniteda, Hart će sreću potražiti negdje drugo, a engleski mediji tvrde da bi 29-godišnji golman mogao izdati Građane i potpisati za velikog rivala Manchester United.

David de Gea se sve češće spominje kao novi golman Real Madrida. Upravo bi Hart mogao da bude njegova zamjena na Old Traffordu, a to bi značilo veliku izdaju navijača Cityja, tima u kojem je ponikao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, s obzirom na to da Guardiola ne računa na usluge Joea Harta u narednoj sezoni, izvjesno je da će on napustiti klub, a ostaje nam da vidimo hoće li put velikog rivala.

Za usluge prvog golmana engleske reprezentacije interesuje se i ekipa Liverpoola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.