Begović na golu Chelseaja, ali Mou je iznenadio sastavom

Postave za veliki derbi

Begović na golu Chelseaja, ali Mou je iznenadio sastavom

Ekipe Manchester Uniteda i Chelseaja danas će na Old Traffordu odmjeriti snage u velikom derbiju 33. kola engleskog Premiershipa.

Kao što smo danas i pisali, na golu ekipe koju sa klupe predvodi Antonio Conte bit će Asmir Begović, jer je Thibaut Courtois povrijeđen. Bit će ovo prvi nastup našeg golmana ove sezone u Premiershipu i to vjerovatno u najvažnijem trenutku.

Podsjetimo, Chelsea ima samo četiri boda više od drugoplasiranog Tottenhama uz meč manje, ali ukoliko danas izgube, trka za titulu je ponovo otvorena.

Treneri obje ekipe odabrali su postave za ovaj meč, a Mourinho je iznenadio sve jer je Zlatana Ibrahimovića ostavio na klupi.

Sastav Manchester Uniteda: De Gea, Valencia, Bailly, Rojo, Darmian, Fellaini, Herrera, Young (c), Pogba, Lingard, Rashford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sastav Chelseaja: Begović; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matić, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard.

Meč počinje od 17.00 sati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi