"Tog dana palo je Sarajevo..."

Mladost poziva navijače na revanš protiv Sarajeva

Mladost iz Doboja kod Kaknja će sutra pokušati ispisati nove stranice klupske historije i plasirati se u finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Na stadionu Mladosti će gostovati Sarajevo, a domaćem timu će nakon 1:1 sa Koševa za podvig trebati remi bez golova ili bilo kakva pobjeda.

U ovom gradu vlada velika euforija pred sutrašnju utakmicu, a iz Mladosti su odlučili poslati posebnu pozivnicu svojim navijačima, prisjetivši se pobjede nad bordo klubom sa otvaranja renoviranog stadiona (2:1).

"Tog dana palo je Sarajevo, stadion ispunjen do posljednjeg mjesta.

Sutra ponovo igramo za naš grad, za svakog Kakanjca i Kakanjku, za naš ponos i naš sport.

Podržite Mladost, podržite svoj grad i pobjedu do koje možemo stići samo zajedno ćemo posvetiti našem gradu i našim građanima.

I danas su karte u prodaji na dvije lokacije u gradu (kod pošte i na centru) kao i u prostorijama kluba. Podsjećamo, karte su još danas u prodaji po cijeni od pet KM, već sutra su u prodaji po cijeni od sedam KM. SVI NA MGM FARM ARENU!", napisano je na zvaničnoj Facebook stranici bh. premijerligaša.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč Mladosti i Sarajeva igra se u 16:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.