Određene sudije za revanš utakmice Kupa BiH

Šest sudija u Kaknju i na Grbavici

Određene sudije za revanš utakmice Kupa BiH

S. Mlaćo

Nakon susreta 4. kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje za prvaka i opstanak, već u srijedu su igraju revanš susreti polufinala Kupa naše zemlje. 

Snage će odmjeriti Mladost DK. i Sarajevo, te Željezničar i Široki Brijeg. Očekuje se dva veoma kvalitetna i neizvjesna  meča, a Mladost i Sarajevo u prvom meču su remizirali 1:1.

Ovaj meč igra se u Doboju kod Kaknja sa početkom u 16:30 sati, a pravdu će dijeliti šest sudija. Glavni je Elvis Mujić iz Banovića, a njegovi pomoćnici su Arnel Novalić iz Doboja, te Fikret Bačić iz Lukavca. Prvi dodatni pomoćni sudija je Antoni Bandić iz Gruda, a drugi Tomislav Čuić iz Tomislavgrada. Četvrti sudija je Goran Paradžik iz Ljubuškog, a delegat Haris Idrizović iz Konjica. Ulogu kontrolora suđenja obavljat će Aleksandar Ristić iz Modriče.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč na Grbavici  u kojem Široki Brijeg brani prednost od 1:0 igra se sa početkom u 18 sati, a i na ovom susretu pravdu će dijeliti šest sudija. Glavni je Zoran Grbić iz Prijdora, sa svojim pomoćnicima Damirom Lazićem iz Brčkog i Radislavom Kačavendom iz Gradiške. Četvrti sudija je Dragan Petrović iz Banja Luke, a dodatni su Vladimir Bjelica i Zoran Soknić, oba iz Istočnog Sarajeva. Delegat je Lazar Martinović iz Čapljine, a posmatrač suđenja Blaž Živković iz Orašja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti