Ako Bayern ispadne...

Dva velemajstora večeras igraju posljednji meč u LP?

Večeras se u Madridu sastaju Real i Bayern, a ta utakmica će biti zanimljiva po mnogo čemu.

Jedan od razloga zbog kojih će javnost s posebnom pažnjom pratiti ovaj duel je i činjenica da se lako može desiti da za dvojicu fudbalskih veličina, a slobodno se može reći i legendi, ovo bude posljednja utakmica u Ligi prvaka.

Philipp Lahm i Xabi Alonso su najavili svoj oproštaj nakon završetka sezone i večeras će imati poseban motiv da odlože svoj oproštaj od najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

Lahm i Alonso kombinovano imaju nevjerovatnih 229 nastupa u Ligi prvaka i tri osvojene titule, a njihova imena su već upisana u historiju ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukoliko Bayern ispadne, njih dvojicu više nikada nećemo gledati u Ligi prvaka i to će biti tužna vijest za sve koji vole ovaj sport.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.