Zidane: Navijači su nam potrebniji nego ikada
Foto: EPA

Uzda se u podršku sa tribina

Zidane: Navijači su nam potrebniji nego ikada

Trener Real Madrida Zinedine Zidane pozvao je navijače da podrže ekipu u jednoj od najvažnijih utakmica u ovoj sezoni.

Kraljevski klub sutra na svom terenu dočekuje Bayern, protiv kojeg će braniti prednost 2:1 iz prve utakmice, a Zidane ističe da ništa nije gotovo.

"Svi znate koliko je ova utakmica važna. Navijači su nam sutra potrebniji nego ikad. Uvijek ih trebamo i oni su uvijek tu uz nas, ali u ovakvoj utakmici oni mogu biti naš igrač više", započeo je Zidane, koji se potom 'prebacio na teren':

"Već smo odigrali prvu utakmicu i znamo kakve nam probleme može stvoriti Bayern. Bit će teško sve dok sudac ne odsvira kraj i mi smo svjesni toga. Na teren ćemo izaći da pobijedimo jer se ne želimo kockati, a za uspjeh ćemo morati da damo sve od sebe".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica Real Madrid - Bayern Munchen igra se u standardnom terminu od 20:45 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi