Dobre vijesti za Sliškovića

Graovac i Tomić ponovo u trenažnom procesu

Blaž Slišković u narednoj utakmici protiv Slobode će moći računati na Daniela Graovca i Tomislava Tomića. 

Kako je saopšteno iz Zrinjskog, Graovac, koji nije konkurirao za posljednje dvije utakmice zbog istegnuća mišića zadnje lože, danas je normalno trenirao i osjeća se vrlo dobro, a u trenažni proces se uključio i Tomić.

Iako se u početku mislilo da se radi o ozbiljnoj povredi zbog koje bi mogao biti odsutan do kraja sezone, medicinski pregledi su pokazali suprotno i Tomić je već danas radio normalno s ostatkom ekipe. 

Ove vijesti svakako raduju trenera Blaža Sliškovića pred nastavak borbe za titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Zrinjski je trenutno lider sa jednim bodom više u odnosu na drugoplasirani Željezničar. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.