Slišković: Na dobrom smo putu

Trener Zrinjskog nakon pobjede nad Radnikom

Slišković: Na dobrom smo putu

M. Maksimović

Remijem u vječitom derbiju, te pobjedom Zrinjskog nad Radnikom jučer je ponovo došlo do smjene na tabeli BHT Premijer lige BiH. 

Umjesto Željezničara novi-stari lider je Zrinjski koji je rezultatom 2:0 bio bolji od Radnika.

“Najvažnije je da smo pobijedili jer je bila teška utakmica. Znali smo i prije početka da će biti teško, ali smo uspjeli odigrati kvalitetno, dominirati, stvarati prilike, te na koncu i zasluženo pobijediti. Imali smo tokom prvog poluvremena nekoliko odličnih prilika koje nismo realizovali, da bi u finišu gosti dva puta došli do prilike za pogodak čime smo mogli biti, ali na sreću nismo kažnjeni“, izjavio je trener Blaž Slišković.

I u drugom poluvremenu jučerašnje utakmice Zrinjski je bio bolji tim, a to je krunisano s još jednim golom u mreži Bijeljinaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“U nastavku smo krenuli dobro, postigli smo pogodak na vrijeme, te do kraja održali prednost. Najvažnije je da se nismo mnogo potrošili, da je ostalo snage za dalje, a smatram i da smo na dobrom putu“, dodao je.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije