Foto: EPA

Daniela Ospina ne želi iz Madrida

Supruga se za sve pita oko karijere Jamesa Rodrigueza

Midhat Šljivak

Supruga Jamesa Rodrigueza, Daniela Ospina, odlučiće o nastavku karijere za svog muža.

Iako se s imenom kolumbijskog fudbalera povezuju Manchester United i Chelsea, Daniela želi ostanak u Madridu i tvrdi da je njen suprug sretan u Realu, iako grije klupu.

Ona je za španske medije istakla kako nemaju namjeru da sele iz glavnog grada Španije.

"James je sretan u Realu. Želimo ostati ovdje, jer on želi igrati za ovaj klub. Također, i meni se sviđa Madrid. Sretna sam u Španiji i želim ostati ovdje", istakla je Daniela, te je nastavila.

"Moj muž je presretan i želi dodatno napredovati. Naravno da želim da igra više, ali odluka je naša i ne želimo otići", rekla je gospođa Rodriguez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jamesu od dolaska u Real 2014. godine iz Monaca ne cvjetaju ruže. Uglavnom je šansu za igru čekao s klupe, iako je plaćen čak 75 miliona eura.

Ove sezone je situacija ista, pa je odigrao svega 28 utakmica u kojima je postigao sedam pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.