Young i Lingard se kidali od smijeha

Pogba i Mata žrtve urnebesne 'skrivene kamere'

Paul Pogba i Juan Mata bili su gosti Chevrolet TV-a i učestvovali u emisiji u kakvoj do sada još nisu bili.

Sve je ličilo na 'skrivenu kameru', s obzirom da su voditelji intervjua namjerno griješili i postavljali neobična pitanja dvojcu Uniteda, a sve to su sa druge strane ekrana posmatrali njihovi saigrači Jesse Lingard i Ashley Young, koji su i sami učestvovali u programu.

Pogbi je sve bilo smiješno, dok je Mata bio nešto ozbiljniji, ali su se na svaki njihov potez Lingard i Young 'kidali' od smijeha.

Američki voditelj je čak namjerno pogriješio imena dvojice fudbalera. Paul Pogba je tako postao Paul Drogba, a Juan Matta Joanne Mata...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.