Prodajom imanja otkrio da napušta United
Foto: Mercury Press

Fellaini odlazi iz Manchestera

Prodajom imanja otkrio da napušta United

M. Šljivak

Manchester United u narednu sezonu bi mogao ući bez nekoliko fudbalera koji su proteklih sezona bili okosnica tima s Old Trafforda.

Iako je s klubom u januaru potpisao jednogodišnje produženje saradnje koja ga veže do 2018. godine, čini se kako bi Crveni đavoli u narednu sezonu mogli ući bez Marouanea Fellainija.

Da bi mogao otići iz Unireda Belgijanac je otkrio tako što je na prodaju stavio luksuzno imanje, vrijedno više od dva miliona funti.

Njemu je navodno Jose Mourinho saopštio kako na njega u budućnosti ne računa, pa je Fellaini odlučio da proda kuću u kojoj živi već tri godine.

Radi se o zaista interesantnom zdanju kojeg je kupio 2014. godine. Na njemu će pokušati i zaraditi, pa je postavio cijenu od 2,3 miliona funti. Imanje je plaćeno ukupno dva miliona, a posjeduje apsolutno sve što jednoj zvijezdi treba, pa čak i frizerski salon.

Fellaini je u United stigao 2013. godine iz Evertona za 27,5 miliona funti, ali igre koje je prikazivao na Goodison Parku nije ponovio na Old Traffordu i čini se kako je njegovom boravku u Manchesteru došao kraj.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi