Pred revanš finala Kupa BiH

Bivši reprezentativci Hrvatske uz Široki Brijeg

U Širokom Brijegu vlada velika euforija zbog pobjede u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH protiv Sarajeva. 

Izabranici Gorana Sablića su u prvoj utakmici odigranoj na Koševu slavili s minimalnih 1:0 i tako napravili veliki posao pred revanš, a uoči meča na Pecari u velikom zamahu je i akcija koju je u srijedu pokrenuo Široki Brijeg. 

Širokobriježani su animirali navijače da im pošalju fotografije iz gradova odakle prate plavo-bijele s natpisom “Svi na Pecaru, Kup je naš“, a podršku su, između ostalog, pružili i nekadašnji reprezentativci susjedne Hrvatske. 

Josip Šimunić, Mate Bilić, Nenad Pralija i Mario Carević su pozirali s porukom "Svi na Pecaru, Kup je naš", zajedno sa pomoćnim trenerom Širokog Brijega Mirkom Hrgovićem i Mislavom Karaglanom koji je u prošlosti igrao na Pecari. Danas su svi polaznici Nogometne akademije HNS-a na UEFA-inom "A" licenciranju. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.