Problemi za tim sa Pecare

Široki Brijeg protiv Sarajeva bez Luke Menala

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega u prvom susretu finala Kupa BiH naše zemlje savladali su FK Sarajevo na stadionu "Asim Ferhatović-Hase"sa minimalnih 1:0, te tako imaju sjajan rezultat pred revanš na Pecari.

Mogli su Širokobriježani već na našem najvećem stadionu završiti posao, ali uprkos sjajnom rezultatu svjesni su da ništa nije gotovo.

U revanšu se očekuju dobro ispunjene tribine Pecare, a u ovom hercegovačkom gradiću već vlada prava euforija.

Treba istaći da će tim Gorana Sablića u ovom meču biti oslabljen neigranjem jednog od najboljih nogometaša, mladog Luke Menala koji je u prvom meču zaradio svoj treći žuti karton.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Već od ranije povrijeđen je Ivan Baraban, a danas Široki Brijeg očekuje susret 8. kola lige za opstanak BH Telecom Premijer lige sa NK Vitez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.