Kapiten Zrinjskog nakon pobjede

Stojkić: Ne predajemo se, Željo je i dalje bliži naslovu

M. Maksimović

Jedan od najboljih igrača utakmice između Zrinjskog i Sarajeva igrane večeras na stadionu Pod Bijelim brijegom bio je kapiten domaćeg tima Pero Stojkić.

 On je bio strijelac prelijepog pogotka početkom drugog poluvremena.

“Sretan sam zbog pogotka, a posebno zbog velike pobjede. Utakmica je bila odlična, i Sarejevo i mi  smo igrali za gol više, težili smo nadigravanju i publika je mogla sa zadovoljstvom otići sa stadiona. Hvala navijačima koji su bili uz nas“, rekao je Stojkić.

Zrinjski je u odnosu na Željezničar na jedan bod zaostatka, ali ima i utakmicu više.

“Željezničar je i dalje bliži naslovu, ali još ništa nije gotovo. Mi na naredne dvije utakmice želimo pobijediti, a s malo sreće možemo na kraju biti i prvi. Nadam se da će Krupa sutra odigrati kvalitetno i borbeno, a u tom slučaju može iznenaditi Željezničar“, dodao je Stojkić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.