Remi u Goraždu

Goražde i Sloga podijelili bodove

S. Mlaćo

U okviru 27. kola Prve lige Federacije BiH danas su na stadionu u Goraždu snage odmjerili Goražde i Sloga Simin Han, a završeno je nepopularnih 0:0.

Goražde je bolje otvorilo meč, ali Sloga je prva zaprijetila. Samir Isanović pokušava glavom nakon kornera, ali Ćeman sigurno brani. Nakon toga Rovčanin uzvraća u redovima Goražda, međutim brani Hamzabegović i spašava svoj tim.

Do kraja prvog poluvremena vrijedi izdvojiti stativu Hiroša za domaće.

u drugom poluvremenu borbena utakmica sa obe strane, a početkom drugog poluvremena Goražde je tražilo jedanaesterac, međutim glavni sudija Muslić Hermin se nije oglasio, već je Samiru Čakaru dao žuti karton zbog simuliranja.

U 60. mnuti pokušao je sa ivice šesnaesterca Dženis Huseinspahić, ali mreža gostiju se nije zatresla.

Do kraja Goražde dolazi do pogotka, ali signaliziran je ofsajd i ostalo je 0:0. Nakon ovog kola Goražde se nalazi na 11. mjestu sa 37 osvojenih bodova, dok je Sloga ostala na trećem mjestu i sada ima 45 osvojenih bodova.

Prva liga Federacije BiH, 27. kolo:

FK Goražde - FK Sloga Simin 0:0

FK Goražde: Ćeman, Dučić, Hiroš, Kurtović, Rovčanin, Adžem, Šuntić, Huseinspahić, Mirković, Drljević, Čakar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Sloga Simin Han: Hamzabegović, Šinik, Moranjkić, Isanović, Radovanović, Todorović, Ibrahimović, Islamović, Musić, Širanović, Omerović. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.