Sigurna pobjeda tim iz Simin Hana

Sjajno prvo poluvrijeme Sloge za novu pobjedu

Samir Mlaćo

Nogometaši Sloge iz Simin Han danas su u okviru 28. kola Prve lige Federacije BiH slavili nad Bratstvom iz Gračanice sa sigurnih 3:1.

Sloga je povela je u 19. minuti preko Igora Radovanovića, a samo tri minuta kasnije za 2:0 pogađa Mirza Musić. 3:0 je bilo u 27. minuti, a strijelac veoma lijepog pogotka bio je Mirel Ibrahimović. Gosti su do kraja prvog poluvremena uspjeli samo smanjiti u 44. minuti preko Nermina Kadića.

U drugom poluvremenu vidjeli smo nekoliko dobrih prilika, ali mreže se nisu tresle i ostalo je 3:1.

Sloga je ostala na trećem mjestu i sada ima 48 osvojenih bodova, dok je Bratstvo palo na devetu poziciju.

Prva liga Federacije BiH 28. kolo:

FK Sloga Simin Han - NK Bratstvo 3:1 (3:1)

FK Sloga Simin Han: Hamzabegović, Šinik, Moranjkić, Todorović, Isanović, Radovanović, Todorović, Ibrahimović, Islamović, Musić, omerović.

NK Bratstvo: Mustafić, Hasić, Stjepanović, Šuša, Selamović, Kuduzović, Kadić, Mujkić, Delić, Ikanović, Poturalić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.