Mijatović zapao za oko timu iz Ljubuškog

Rukometaš Borca na meti Izviđača?

D. Vejo

Rukometaši Izviđača nisu uspjeli da odbrane titulu prvaka BiH, nakon što su sinoć poraženi od Konjuha u Živinicama rezultatom 29:28.

Tim iz Ljubuškog, sada kreće u formiranje novog sastava, kako bi što spremnije dočekali narednu sezonu. Odlasci će diktirati i broj novih imena u ovom sastavu.

Čelnici ovog kluba nisu željeli da čekaju, pa su brže bolje krenuli u potragu za novim pojačanjima. Prema nezvaničnim informacijama, Izviđač je bacio oko na srednjeg beka banjalučkog Borca Srđana Mijatovića.

Ovaj 19-godišnji rukometaš crveno-plavih, iza sebe ima sezonu za pamćenje. U potpunosti je opravdao povjerenje stručnog štaba na čelu sa Ratkom Đurkovićem, te je dobrim igrama privukao pažnju pojedinih klubova, između kojih je i Izviđač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.