Foto: EPA

Nije se mogao suzdržati

Emotivni Mamić izgubio živce u loži

Midhat Šljivak

Ekipa Rijeke osvojila je duplu krunu u Hrvatskoj.

Nakon što su u prvenstvu prekinuli dominaciju Dinama osvojivši prvi naslov prvaka u historiji, jučer su u Varaždinu u finalu Kupa pobijedili tim s Maksimira (3:1), te su osvojili i drugi trofej.

Novi poraz od Rijeke je teško pao glavnom čovjeku Dinama Zdravku Mamiću. Kako navode hrvatski mediji, Mamić se nije mogao kontrolisati u uglednom društvu, te je sudiji ovog meča u jednom trenutku opsovao majku, što je privuklo pažnju prisutnih.

Također, nakon katastrofalne sezone, Mamić je najavio da u narednoj sezoni niko neće moći ništa njegovom timu.

"Ovo ste sad vidjeli i nikad više", najavio je Mamić.

Ostaje nam da vidimo šta se sprema u Dinamu, a sasvim sigurno je da će Modri učiniti apsolutno sve da se u narednoj sezoni vrate na tron hrvatskog fudbala.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.