Priznanje za Hodžića: Uvršten u idealni tim sezone

Izabrale Sportske novosti

Priznanje za Hodžića: Uvršten u idealni tim sezone

Armin Hodžić uvršten je u idealni tim sezone, prema izboru hrvatskog sportskog lista Sportske novosti.

Bh. reprezentativac je ove sezone jedan od najboljih igrača u timu Dinama. U 25 ligaških utakmica je postigao 16 pogodaka, što ga čini drugim strijelcem lige, a priznanje za sjajne nastupe stiglo je i od strane Sportskih novosti.

Ugledni hrvatski sportski list je uvrstio Hodžića u idealni tim sezone, a osim njega tu su još Prskalo (Rijeka), Elez (Rijeka), Benković (Dinamo), Ristovski (Rijeka), Barišić (Osijek), Bašić (Hajduk), Andrijašević (Rijeka), Futacs (Hajduk), Vešović (Rijeka) i Soudani (Dinamo). 

U hrvatskim medijima prije nekoliko dana se pojavila informacija da bi Hodžić mogao napustiti Dinamo. Nagađa se da je za njegove usluge zainteresovan Galatasaray, koji se i ranije raspitivao, međutim iz Dinama su jasni po pitanju glasina vezanih za Hodžića: "On nije na prodaju."

Hodžić je sezonu u HNL-u zaključio pogotokom protiv novog prvaka Rijeke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi