Foto: EPA

Coentrao jednostavno nestao

Igraču Reala se gubi svaki trag nakon finala

Endin Čaušević

Real Madrid je po 12. put u svojoj historiji osvojio titulu Lige prvaka nakon što je u finalu savladao Juventus sa 4:1.

Kraljevski klub je na sjajan način uspio završiti ovu sezonu osvajanjem titula Lige prvaka i prvenstva Španije. Po drugi put su ulice Madrida bile pune jer su igrači Reala u nedjelju proslaviti titulu prvaka Evrope.

Međutim, na ovoj proslavi nije bilo jednog igrača Kraljeva, a radi se o Fabiju Coentrau. Portugalski igrač nije prisustvovao proslavi ove titule i mnogi smatraju da je to znak da će ovog ljeta napustiti madridski klub. No, mnogi se pitaju gdje se nalazi Coentrao s obzirom da mu se nakon finala gubi svaki trag.

Marca je objavila da je Coentrao napustio hotel i krenuo na proslavu titulu, ali se na istoj nije pojavio. U Realu još uvijek ne znaju gdje se nalazi, ali mnogi smatraju da je Coentrao već napustio Madrid i otišao na odmor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti