Nakon osvojene 12. titule

Kraljevski doček za Real u Madridu

Fudbaleri Real Madrida osvojili su sinoć u Cardiffu 12. titulu šampiona Evrope.

Ekipa koju sa klupe predvodi francuski stručnjak Zinedine Zidane pobijedila je Juventus sa visokih 4:1, a navijači su im priredili sjajan doček danas u Madridu.

Iako slavlje još uvijek traje, mi vam donosimo video koji pokazuje trenutak kada fudbaleri Reala stižu na stadion Santiago Bernabeu ispred kojeg ih je čekalo nekoliko hiljada navijača.

Treba reći i to da su ih navijači ispratili cijelim putem do stadiona, a pretpostavlja se da je u gradu bilo više desetina hiljada navijača Reala. Podsjetimo, Real je sinoć postao prva ekipa u historiji koja je odbranila titulu prvaka u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi