Nova provokacija

Ronaldov lajk na Instagramu naljutio navijače Barcelone

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Cristiano Ronaldo, osvojio je novu titulu prvaka Lige prvaka, te je zacementirao mjesto u historiji ovog takmičenja.

Ronaldo je postao prvi fudbaler koji je u tri finala Lige prvaka uspio da postigne gol, te je i na taj način ispisao historiju ovog takmičenja. Real je po 12. put osvojio titulu prvaka Evrope, a jedan od junaka pobjede nad Juventusom bio je portugalski reprezentativac.

Nakon meča igrači Reala su proslavili titulu, a naravno na razne načine provocirali su igrače ljutog rivala Barcelone. Najviše pažnje privukao je Ronaldo koji je na Instagramu lajkao montiranu sliku kako Messi njemu uručuje Zlatnu loptu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.