Foto: Screenshot

Digao publiku na noge

Ronaldov sin "osramotio" Modrićevog i Marcelovog

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u subotu su osvojili 12. titulu prvaka Evrope, a jedan od junaka ovog meča ponovo je bio Cristiano Ronaldo.

Kraljevski klub je lakše od očekivanog slavio protiv Juventusa i svojio je svoju 12. titulu Lige prvaka. Nakon toga igrači Reala su slavili na terenu stadiona u Cardiffu u društvu svojih porodica.

U centru pažnje bio je sin Cristiana Ronalda koji je napravio dar-mar na terenu. Ronaldo Jr. je odlučio da se "poigra" sa sinovima Marcela i Modrića, a zatim je postigao gol na oduševljenje prisutnih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi