Sebe najviše voli

Ronaldo će nakon ovoga postati mnogima još omraženiji

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo još jednom je na sebe navukao bijes navijača širom svijeta.

Na proslavi trofeja Lige prvaka Cristiano Ronaldo je vodio glavnu riječ. Svi su skandirali "Ronaldo - Zlatna lopta", a onda je Portugalac sam nakon nekog vremena uzeo mikrofon i počeo da skandira vlastito ime.

Portugalac je bio pun sebe, igrači i navijači su skandirali njegovo ime i kao da je on sam osvojio Ligu prvaka pobijedivši Juventus.

Naravno, nije sporno da je Ronaldo snaga Reala i glavna zvijezda kluba, ali ipak treba imati na umu da je nogomet kolektivni sport i da svi učestvuju u uspjesima, jednako kao i u neuspjesima. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi