Napadač Tottenhama

Gordi Albion ima novog kapitena?

...

Napadač Tottenhama, Harry Kane je danas otkrio da će prihvatiti ponudu saveza da postane novi kapiten fudbalske reprezentacije Engleske.

Harry Kane je u nekoliko navrata ove sezone nosio kapitensku traku svog Tottenhama sa kojim je na kraju završio na drugom mjestu tabele Premiershipa.

On je u ovoj sezoni ponio i laskavu titulu najboljeg strijelca lige, a da znaju to cijeniti pokazali su u Nogometnom savezu Engleske, gdje su mu ponudili da u narednom periodu nosi kapitensku traku svog nacionalnog tima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kane je prošao sve selekcije Gordog Albiona gdje sveukupno postigao 22 pogotka, a kada je u pitanju samo A-selekcija, tu je u 17 nastupa postigao pet pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.